fredag 19 april 2013

Huvud vs Kropp

Vad gör man när huvudet är fullt med idéer vad jag vill bygga, pyssla, måla, skapa m.m. m.m. och kroppen har gått i "strejk"? Vad gör man av sin kreativitet? Vad gör man när man är van att klara sig själv med alla verktyg och maskiner? Fredrik "skäller" på mig att jag ska be honom om hjälp, det är ingen sak för honom att hjälpa mig säger han. Nej, jag vet det och det är jag oerhört tacksam för att jag lever med så förstående och hjälpsamma människor. Han ger sig in i alla mina idéer och projekt med glädje, hur konstiga dom än kan tyckas innan det är klart. Det är känslan att inte klara sig själv som jag tycker är jobbig. Frustationen att vänta med alla mina projekt och inte kunna göra det NU när jag har idén i huvudet, som just nu håller på och svämmar över... Det är en kamp varje dag, mitt huvud vs min kropp.


En sån här har jag gått och suktat efter en tid och gissa min lycka när jag springer på den på min favoritbutik mig & alice för ett tag sedan.

Vi ska göra en repris och åka till stugan i helgen, bara jag och Fredrik. Njuta, äta gott och mysa. Idag är det inget vidare väder men i morgon ska det bli strålande sol är det utlovat.

Önskar er alla en riktigt skön helg!

 

4 kommentarer:

 1. Så skönt att åka till stugan och bara vara...
  Tycker nog att du ska ta emot hjälpen..vi ja särskilt vi kvinnor är nog sådana, kan själv...klara mig nog..
  Kram till dig vännen
  Carina

  SvaraRadera
 2. Vi är ju så att vi vill klara oss själva ..men ibland kan det vara bra med lite hjälpa
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Kan förstå din frustation, men att be om hjälp är nog något du bör lära dig :O) känner igen mig. Ha en riktigt mysig helg kram kram Arja

  SvaraRadera
 4. Jag har lite samma problem fast för min del handlar det om tiden. Jag vill göra allt NU. Vill inte vänta och vill inte prioritera jag vill göra allt och det funkar inte riktigt i den verkliga världen. Hoppas att ni får en riktigt härlig och lugn helg. kramar Liza

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...