onsdag 17 april 2013

Fin fina fynd

Jag och Fredrik hade en ledig dag tillsammans igår och det avslutades på en för mig ny loppis här i stan (förstår inte att jag har missat den *ler*). Den var stor och hade ganska många fina saker. Lite dyrt men två fina fynd gjorde jag.
Vädret var helt fantastiskt igår med strålande sol och vaaarmt! Jag satt ute hela eftermiddagen och fikade och njöt. Idag är det inte lika fantastiskt, gråmulet men förhållandevis ganska varmt.

Sotaren har precis varit här och det är alltid lika spännande varje gång hur dom är som person och hur mycket dom lortar ner. Den här gången var det en trevlig farbror som kom och han hade varit i vårt hus för en massa herrans år sen då det bodde en gammal tant här i huset. Han berättade då att förr i vår vedspis i köket längst ner var det gångjärn på sotluckan och när han släppte ner sin kula i skorstenen flög luckan upp i vedspisen och det blev en lång grå "sotmatta" som flög ut i halva köket... Den luckan är därefter fixad, tur nog. Han var hyffsat renlig och ordentlig så det blir inte så mycket städning efter honom.

Annars går jag och väntar på att få sms från posten att köksgardinerna finns att hämta :-)

Kram

 

4 kommentarer:

 1. Minns det som igår när sotaren kom på besök, mamma fick städa hela huset där han gått fram.

  Kul med en ny loppis, skulle vart här i min stad.

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Alltid lika rolig när det dyker upp nya loppisar
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Härligt med loppis och sol, det
  vill vi ha mycket av framöver ;))

  Ha de gött!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 4. Sotare verkar vara ett märkligt släkte. Vår sotare lämnar alltid olika besked. Ena gången är allt i sin ordning och nästa gång så måste vi åtgärda det ena efter det andra. När vi sedan gjort som han sagt kan han komma tillbaka och undrar vem som sagt något så dumt! Mycket märkligt således. Kramar Liza

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...