måndag 25 februari 2013

Färgglad kille

Alfons är en färgglad 8-årig kille och när han fick bestämma hur hans rum skulle se ut blev det många starka färger. Även här under alla lager av golv fanns ett fint trägolv. Det målades med vit linoljefärg.
Alfons rum var tidigare ett kök till en av lägenheterna på övervåningen. Gamla köksskåp får bli förvaring. Han hade en våningssäng i sitt rum och i början på december förra året önskade han sig en vanlig säng.

En hel helg när inte barnen var här höll vi på och sorterade upp allt hans lego som han haft i en stor utdragbar låda under sin våningssäng och även nederslafen i våningssängen var det lego. Där hade vi lagt en skiva som han kunde bygga upp sina städer och leka sina äventyr på. Nu skulle det bli ordning och reda i hans rum och allt lego färgsorterades. Vi höll på till kl. 04.00 på morgonen ivriga som vi är när vi sätter igång med någonting.
 

Rummet blev riktigt bra av dom förutsättningar som finns av ett gammalt kök. Hela hurtsen på bilden är fylld med lego.
 
 
Nackdelen med Alfons rum är att han är den enda som inte har ett riktigt fönster. Hans fönster är ut i trapphuset. Men trapphuset är mestadels fönster så det blir ganska ljust ändå.

Kram
Anki

   

1 kommentar:

 1. Så härligt med alla färger, och så mysigt rummet blev.

  Här höll vi på hela helgen och fixade i fyraåringens rum och jag tycker verkligen att det är svårt att få barnrummen att se bra ut. På något konstigt sätt så ser det aldrig ut som i inredningstidningarna;)

  Önskar dig en härlig kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...