måndag 27 januari 2014

Detaljer

Har varit till Skönvik i Säter och då passar det ju bra att besöka mig & alice. Den här gången fick det följa med detaljer till mina skåp.
 
 
 
Ingen riktig dalahäst, men nästan...
 
 
Jag har inte berättat vad som hände för ett par veckor sen. Jag var på jobbet men redan på morgonen kände jag mig konstig och det blev bara värre under dagen. Jag var yr, hade ont molande värk i bakhuvudet, blev förlamad i kinderna och underläppen, förlamad längs med utsidorna på tungan. Var konstig i huvudet och kändes som allt gick "trögt" att få ur mig. Bortdomnad i armarna med en rinnande känsla ut i fingrarna. Min tanke var att nu håller jag på och få en stroke. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen som sa att uppsök akuten så snart du kan.

Väl på akuten blev det fart och dom gjorde alla möjliga kontroller och dom gjorde en screening av huvudet. Allt såg väldigt fint ut och dom hittade inga tecken på att något skulle vara konstigt vilket kändes otroligt skönt!

Nu när jag har varit till Skönvik har dom undersökt ordentligt och det är nacken som spökar. Läkaren kunde framkalla exakt samma känsla genom att hon tryckte på olika ställen. Det här har inte släppt ordentligt än, jag känner mig inte lika yr men måendet är ganska obehagligt och domningar i armarna. Gillar inte när smärtan flyttar runt och gör mig sämre.

Kram

 


7 kommentarer:

 1. Oj vad otäckt med såna symptom. Förstår att du blev orolig. Det är som att när man redan har fibro så drabbas man av än det ena eller andra krämpan.
  Hoppas det fixar till sig snabbt och du slipper må dåligt.
  Vackra skåp du har. Fina dekorationer. Tyckte jag kände igen hjärtraden med knapparna på ståltråd. Var tvungen att kolla mina stugbilder. Jag har en likadan sån som följde med en glaskupa på ett fat som dekoration.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Fy vad otäckt & vad rädd du måste ha blivit! Hoppas att det går över snart.
  Vad mysigt du har det och gillar verkligen hjärtanhänget :O)
  Ha d gott kram Arja

  SvaraRadera
 3. Kul att hitta lite smått och gott som man vill ha.
  Men så hemskt.......du måste blivit väldigt rädd.
  Otäckt...............men vilken tur ändå att det inte var något riktigt allvarligt.

  Hoppas du mår bättre idag,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Men så otäckt förstår att du var rädd ...men skönt att det inte var stroke ..nog så jobbigt ändå
  hoppas du blir bättre snart
  kram Rosa

  SvaraRadera
 5. Söta små saker du hittat till skåpet! Men usch så otäckt med yrseln! Tur ändå att läkaren hittade orsaken. Hoppas de kan hjälpa dig så att du snart får må riktigt bra igen.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Så otäckt med nacken! Just den där känslan av att det kanske är en stroke på gång är ju tillräcklig för att skapa ångest...Hoppas att det löser sig!

  Så många fina dockor på skåpet!
  Ha en fin dag//hannis

  SvaraRadera
 7. Så fina saker du köpt.
  Men du så obehagligt det här med nacken, så obehagligt när smärtan flyttar runt. Håller tummarna att det snart släpper.

  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...