tisdag 14 januari 2014

Dalarna

Jag bor i Dalarna och har även en förkärlek till dalahästar som ni kanske vet :-) Jag är inte så förtjust i den traditionella dalahästen som är röd med kurbits på utan gärna lite udda varianter. Sen behöver dom heller inte vara strikt formade som en dalahäst utan varianter av det går också bra. Tänkte visa några av dom som finns  runt om i huset.
 
 
 
 
 
 
Min absoluta favoritmugg, den är så skön att dricka ur.

Nu har det blivit vinter här. Tycker det är mysigt då det blev mycket ljusare ute. Sen behöver det inte vara så kallt bara, någon minus så är jag nöjd.

Kram

 

4 kommentarer:

 1. Klart man ska ha en massa söta dalahästar när man bor i Dalarna!
  Jättefina allihop.......................men jag håller nog med dig att de röda traditionella inte riktigt är en favorit.

  Ha en fortsatt fin dag,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Den hästen med hjul gillar jag bäst. Så vacker.
  Och en söt tygängel ser jag sitta där på hyllan (jag gillar änglar........och hjärtan)
  En sån rund lampa från IKEA har jag också.
  Ang. fibromyalgin så tycker jag också att det är jobbigt nu, extra värk när det är blåsigt och kallt. Vi har ju -29 här i norr i dag. Märker en försämring sakta, om jag jämför med hur jag har orkat tidigare. Vi flyttade från vår enplansvilla till en lägenhet med trappor både till övervåning och källaren. Har mer värk i höfter och knän nu. Dessutom dåligt att duscha sittande i badkaret. Tanken är att flytta till annan lägenhet , vi fick byta med de som köpte vår villa. Men det är så svårt att få lägenheter här, bostadsbrist. Vi söker passande objekt men hittills inte fått något. Lägenheten vi bor i är jättefin , i ett tvåfamiljshus, egen ingång, gård, känns inte som lägenhet. Men trappor passar inte mig i längden. Sen vill vi bo mer centralt nu när vi bara har ett barn kvar hemma, hon är 16 år.
  Det är många detaljer som påverkar hur man mår när man har fibro. Man får försöka anpassa sig och göra det bästa av situationen.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Det är ju det man gillar med gamla hus, att det finns massor av fönster eller hur ? ;) Underbart charmigt & trivsamt. Jaha nu blev det vinter då. Skönt faktiskt att det blev ljusare ute istället för grått & trist.
  Klart det ska vara dalahästar i Dalarna ! ;)
  Må så gott & ta hand om dig !
  Kram Anki

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också dalahästar. Min mans farmor bor i Smedjebacken och vi försöker åka dit en gång per år, fantastiskt vackert är det i Dalarna och vilka loppisar ni har;)
  Själva har vi också några dalahästar vara en är favorit för det är en häst som sitter ner och den fick min mans farmor av hennes dåvarande man då hon låg inlagd på sjukhus. Den är vi mycket rädda om;)

  Hoppas ni håller er ifrån förkylningar här är den store killen fortfarande sjuk med svullna halsmandlar. Men med glass, saft och vila så ska nog förkylningen gå över;)

  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...