fredag 23 augusti 2013

Fint på trappen

Vi fick så fantastiskt fina blomster av alla de slag vid vårt kalas förra helgen. Dom här passar perfekt att göra lite höstfint på trappen med.
 
Lite höstfint, usch det ordet klingar inte bra i munnen känner jag. Hoppas i alla fall på en lång, skön och varm höst isåfall.

Man känner riktigt hur det har grönskat när man ser det här kortet och tittar på vår slingerväxt som täcker hela staketet.
Så kan man jämföra hur det såg ut i våras när Linnea målade samma staket.
Tycker bara att tiden går alldeles för fort när grönskan väl sätter fart till att det plötsligt blir höst.

Önskar alla en skön helg!
 
Kram

 

3 kommentarer:

 1. Jaa,det är nog så att man får byta ut lite sommarblommor mot lite höstliga nu,vill bara stanna tiden lite,hoppas hösten nu bara blir lång och varm..Önskar dig en härlig lördag
  med lite sol och värme:) kramiz

  SvaraRadera
 2. Så fina höstblommor, måste ta mig för att köpa hem någon jag med. Sprida lite blomglädje nu när nästa allt är överblommat i trädgården.

  Stort tack för dina fina ord om mitt återbruk, självklart hoppas jag sälja massvis på kommande hantverksmässa och känns bra att veta att några tummar hålls för att så ska ske;)

  Ha en härlig lördag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Så fina blommor ni fått! Ja, det är nog dags att köpa hem lite höstblommor snart, men sommaren verkar vilja stanna kvar en stund till, och det gör ju ingenting =)
  Önskar dig en fin lördag!
  Kram
  Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...