tisdag 26 augusti 2014

Pimpad tvålpump

Vi har en tvålpump som automatiskt klickar ut lite tvål när man sätter handen framför den. Jag tycker den är jättebra när man har barn. Det som är mindre bra är att en refill kostar ung. 40 kr!! Hutlöst dyrt, tvålförpackningen går inte att skruva isär heller för att fylla på. Så Fredrik har borrat hål i den så kan man fylla på vilken annan tvål som helst och det fungerar precis lika bra :-)

En annan sak är att den är så tråkig, bara vit. Ja, bara vit. Trodde ni inte skulle få höra från en som älskar vitt ;-) Kom på att jag hade en jättesöt servett med ugglor, så det fick bli decoupage dags.
 

  
 

3 kommentarer:

 1. Hur bra som helst! Tycker om ugglor=))
  Och smart att borra i den också.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Så smart att borra hål så att du kan använda vilken tvål som helst. Och förmodligen en av de absolut sötaste tvålpumpar jag sett!
  Ha en fin dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Men så fint det blev och så smart att borra hål så man kan fylla på med vilken tvål man vill. Har nämligen inte gillat de tvålarna som följt med, gillar inte de starka dofterna eller att de inte är miljömärkta;)

  Så roligt att du kört igenom Tvärred, en liten by mitt inne i skogen;) och visst var det roligt att vi var på skrea samtidigt tänk om vi såg varandra utan att känna igen varandra;)

  Fin dag önskar jag dig
  Kram
  Annie
  ps. kolla så att du har rätt adress i flödet. adressen ska vara choicesbyannie.com

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...