måndag 12 maj 2014

Helgens efterrätt

Blev inspirerad av Annas hjärtan att göra en efterrätt med smak av Ahlgrens bilar.

Sortera upp bilarna i färger. Klipp ner i bitar och koka första färglagret med 1,5 dl grädde tills allt har smält. Häll upp i glas och låt stelna i kylen ca. 2 timmar, gör lika med kommande två lager. Det blev som en slags seg pannacotta. Vi är sex personer och det såg inte ut att bli så mycket men det räckte gott och väl.

Ett gott tips!
Kramelikram

  

4 kommentarer:

  1. Vilken härligt färgglad efterrätt, och det låter väldigt gott! =)
    Tack för tipset!
    Ha en fin dag!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Det där lät gott!! Jag smockar med lätthet i mig en sån påse så jag skulle garanterat gilla den efterrätten. Måste testas=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Men mums så gott det ser ut. Ovanligt.
    Önskar dig en fin kväll
    Kram
    ANnie

    SvaraRadera
  4. Det låter gott
    ha en fin helg
    kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...