onsdag 27 november 2013

Det är mycket nu...

Den sista tiden har det varit lite för mycket för mig och min kropp. Det som är så himla tråkigt är just när det är dom roliga sakerna man lägger på förutom jobb som kroppen rasar. Är det meningen att livet enbart ska bestå av ork till att jobba...

I onsdags förra veckan firade vi min numera 8-åring med släkten. Jag lovade en bild på tårtan.
Det här var hennes önskemål och hon var sååå nöjd.

I fredags hade vi julfest med jobbet. Vi fick gå på en julshow med julbord och det var jättetrevligt och supergod mat. Sen i söndags var det dags för barnkalas. 15 tjejer kom hit på 8-års kalas.

 
Dom hade så roligt. Dom fick gå på skattjakt och leta efter godiskistan som Allan Pruttibrallan hade gömt med ledtrådar runt om i huset. Det var hela havet stormar och dansstopp. Jag kan säga att ljudnivån var på topp med fnitter och skratt. Tur det finns många som gärna hjälper till här hemma och fixa.

Så summa summarum är min kropp i total strejk den här veckan. Till helgen ska vi åka till Stockholm. Vi fick en hotellweekend på valfritt hotell i present när vi fyllde år. Så vi ska gotta oss och bo på hotell hela helgen :-) På lördagen kommer Fredriks pappa, syster och sambo, systerson med fru ner så ska vi gå på Laberos show på Hamburgerbörs. Det ska bli så skönt och mysigt!

Kram

 

5 kommentarer:

 1. Livet skall verkligen vara mer än att bara jobba! Man skall ha möjlighet att njuta av livet också <3 Härliga bilder. Kramar Liza

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar dig en fin advent
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Usch, stackars dig!
  Hemskt när det enda man orkar är att arbeta, och sen finns inga krafter kvar till det roliga!

  Hoppas nu du får en fin helg och att du orkar med allt,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Det låter verkligen som om du behöver en helg för återhämntning. Så härligt barnkalas ni ordnat och så fint ni har det hemma hos er.

  Jag har skickat en inbjudan att testa readly på din mail, hoppas du kan hinna läsa lite tidningar och koppla av lite i helgen med.

  Önskar dig en ljuvlig första advent
  Kram
  Annie

  Ps. tack för fina ord hos mig med;)

  SvaraRadera
 5. Så fint du gjort till barnkalaset!
  Hoppas du får en lugn och skön helg och att du får en riktigt fin första advent i Stockholm!
  Kram Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...