Recept
2 dl majsmjöl
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
3/4 dl solrosfrön
1/4 dl pumpakärnor
Blanda i en bunke
Ha sedan i:
1/2 dl olivolja
2,5 dl kokande vatten
Tryck ut smeten tunt på ett bakplåtspapper på en plåt (lättast är mellan två bakplåtspapper). Strö över flingsalt och förskär smeten i lagom storlek.
Grädda i ugn på 150 grader i 1 timme.
I fredags var jag första gången på min andra rehabomgång och det gick bra. Vi gjorde bara ett konditionstest så det klarade min kropp av galant. Mycket nöjd att inte helgen gick åt till värk. Helgen har mestadels bestått av sol och barnskratt.
Kram
Tackar för tipset.
SvaraRaderaSnacks som även jag som är glutenintolerant kan äta, perfekt.
Gott att du klarade av rehaben bättre denna gången.
Kramen,
Anneli
Så skönt att det gick bra med rehab, inte roligt med värk :( Tack för recepttipset, detta sparas så jag kan testa framöver. Kramar Liza
SvaraRadera