tisdag 21 maj 2013

En svaghet

En av mina svagheter är ju dalahästar som ni kanske vet. Fick en idé om hur jag kunde använda dalahästarna till en fin detalj. När vi byggde om köket placerade vi diskhon framför ett av köksfönstren. Så nu får det inte plats några blommor i det fönstret. Fönstret är ut mot vägen och det vill man ju ska vara lite fint.
Jag köpte en bit insynsskydd som ser ut som frostat glas. Finns att köpa på metervara hos dom flesta färgbutiker. Det har kommit så många roliga mönster på såna skydd, allt ifrån randiga till pelargoner.
Använde mig av en annan häst jag har som mall.
 
Insynsskyddet är lätt att sätta dit och är flyttbart. Det syntes inte så bra på korten som det gör i verkligheten så ni får titta noga för att se hästarna.
 
Den lilla fönsterbrädan som syns på bild år vår katt Tigers plats som han sätter sig på när han vill in. Tycker han att det dröjer för länge innan vi ser han ställer han sig mot fönstret med framtassarna och jaaamar, släpp in mig!!

Kram

 

6 kommentarer:

 1. Vilken fin idé!
  Visst ser jag hästarna.

  Kul med kattens sittbräda där...........

  Ha en fin dag,
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Fint det blev ,hästarna syns
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Men vilken smart idé den går ju applicera på vad som helst ju. Gillar man blommor kan man klippa ut blommor osv. Jättesmart

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Både smart och snyggt. Smart kisse också som talar om vad han vill! Kramar Liza

  SvaraRadera
 5. Vilken fin idé att fixa egna formar till insynsskyddet, det blev ju jättebra! Och så roligt med lilla hyllan till Tiger, fiffigt! =)
  Ha en härlig dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Superfint ju! :)

  Kramen!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett spår efter dig, det gör mig glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...